Over Sublimo

Mijn naam is Richard (1997) en ik heb jarenlang ervaring op het gebied van internet, websites, webwinkels en telefoon reparaties. Ik heb Sublimo Web Solutions opgericht.

Na de opleiding Applicatie- & Mediaontwikkeling en cursussen over Internet Marketing en Zoekmachine Optimalisatie (S.E.O.) te hebben gevolgd, heb ik besloten hierin verder te gaan.

Ik heb ervaring in de praktijk opgedaan met eigen webshops welke succesvol draaien (o.a. 1000cadeaus.nl, Tshirt4me.nl, MasterMegaStore.nl en DeurstopperShop.nl). Daardoor weet ik wat de valkuilen zijn en wat er bij komt kijken en kan ik anderen van adviezen voorzien. Dat is dan ook de reden dat ik Sublimo Web Solutions heb opgericht.

Omdat heel veel bedrijven vastlopen, verouderde websites hebben en veel mensen nog helemaal geen website hebben ligt hier nog een grote markt open.

Naast de websites en webwinkels heb ik jarenlange ervaring met het repareren van mobiele telefoons. Ik ben gespecialiseerd in Apple en Samsung, maar andere merken repareer ik ook.

Heeft u een website/webwinkel nodig, een defecte telefoon of tablet of heeft u een ander probleem waar ik u mee kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op.